Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.

==============================
7 berichten.
Johan Johan uit Krimpen heeft geschreven op februari 12, 2019 om 10:50 am:
Mooie B&B. Nette kamer met goede bedden. Alles keurig schoon. Ook het ontbijt was super. Bedank Jan en Antoinette.
Liesbeth Liesbeth uit Arnhem heeft geschreven op augustus 21, 2018 om 9:35 am:
Een nacht gelogeerd bij Antoinette en Jan. Een ontzettend warm onthaal, een erg prettige kamer, 's ochtend een uitgebreid ontbijt, prachtige omgeving. Kortom: een aanrader!
Cora Brilman Cora Brilman uit Amsterdam heeft geschreven op augustus 17, 2017 om 4:02 pm:
Lieve Antoinette en Jan, Reden om een logeeradres te zoeken in de omgeving van Heerenveen was de begrafenis van de moeder van mijn allerbeste vriendin in Wolvega op 9 juli j.l. Op mijn aanvraag kreeg ik direct een positief bericht terug. Na de begrafenis werd ik warm onthaald met een kopje thee en Friese koek aan de eettafel waar ook net een vriend zat die 140 km had gefietst en even een tussenstop maakte om de laatste 35 km nog af te leggen. Het werd een geanimeerd gesprek. Ik voelde mij "thuis" en bedacht mij geen moment door nog een nacht bij te boeken. De volgende dag kon ik buiten, in de tuin, uitbundig ontbijten: koffie, diverse soorten boord en beleg, sinaasappelsap, gekookt eitje, yoghurt met fruit en dat allemaal zorgvuldig uitgestalt. Een lust voor het oog en de maag niet te vergeten. Jammer dat ik geen foto hiervan kan uploaden. Verder had Jan twee elektrische fietsen geregeld zodat ik met mijn vriendin een stukje kon toeren. Helemaal top! Met een beetje hulp kwamen we zo makkelijk in Oldeberkoop aan. Ik vind het knap dat jullie mij in zo'n korte tijd het gevoel van meer dan welkom hebben weten te geven. Hartelijk dank voor jullie super gastvrijheid, toegankelijkheid en de gesprekken over "kunst" waar mijn interesse ook naar uitgaat. De kunstroute "Open stal" in Oldeberkoop was de kers op de taart en daar werd mijn hart heel blij van. Deze twee dagen voelde als en korte week weg.
Remco en Sanne Remco en Sanne uit Makkinga heeft geschreven op augustus 11, 2017 om 4:02 pm:
Op vrijdag 23 juni zijn wij getrouwd in het witte huis in donkerbroek. Na het feest gingen wij overnachten bij jullie b&b. Bij binnenkomst was de kamer versierd met rozen blaadjes en kaarsjes. Prachtig!!! S'ochtends hebben wij genoten van een heerlijk uitgebreid ontbijt!
Jan en Desirรฉe Jan en Desirรฉe uit Donkerbroek heeft geschreven op september 8, 2016 om 12:00 am:
Afgelopen zaterdag zijn wij getrouwd in onze eigen tuin en kregen we van mijn ouders de overnachting bij jullie Bed & Breakfast cadeau. Wat was het heerlijk om na een prachtige dag zo goed ontvangen te worden bij jullie; op bed lagen rozenblaadjes in de vorm van een hart, er stond een flesje wijn klaar met lekkere nootjes en er brandden elektrische kaarsjes. We hebben heerlijk kunnen nagenieten van de dag met het lezen van het gastenboek, het bekijken van de cadeaus รฉn het openen van de enveloppen. De bedden lagen heel lekker en we hebben heel goed geslapen. Om 10.00 uur klonk het belletje; het ontbijt stond voor ons klaar. Verse broodjes, koffie, thee, melk, verse jus d'orange, hartig en zoet beleg, te veel om op te noemen. Dat smaakte heerlijk! Na een lekkere douche waren we weer helemaal opgefrist en na even gezellig met jullie te hebben bijgepraat zijn we huiswaarts gegaan. Nogmaals heel hartelijk dank voor alles, wat ons betreft verdienen jullie een dikke 10!
Luuk en Jannie Sietsma Luuk en Jannie Sietsma uit 's Gravezande heeft geschreven op augustus 9, 2016 om 12:00 am:
Lieve Antoinette en Jan. We hebben het weer heel gezellig gehad bij jullie. Heerlijk ontbijt gezellig gesprek met een lekker glaasje wijn. het was weer als vanouds heel gezellig. Dankjewel
Francine Albers Francine Albers uit Arnhem heeft geschreven op augustus 9, 2016 om 12:00 am:
Beste Antoinette en Jan, Na een lange roeidag was het heerlijk om zo gastvrij ontvangen te worden bij jullie. Wat smaakte de koffie goed en wat een mooi onderkomen met heerlijke bedden voor de nacht. Het ontbijt was zeer uitgebreid met verse producten. Kortom jullie B&B willen we aan iedereen van harte aanbevelen. Namens de dames van Roeiclub Jason uit Arnhem.